/FËMlJA i a doptuar thotë DlÇKA në sallën e GJYQlT që prek zemrën e të GJlTHËVE

FËMlJA i a doptuar thotë DlÇKA në sallën e GJYQlT që prek zemrën e të GJlTHËVE

Një çift në Ohajo, Mandi dhe Tina, gjithmonë kishin dashur të bëheshin prindër që kur ishin martuar, por ai nuk ishte në gjendje të bënte fëmijë për shkak të sëmundjes që kishte kaluar.

Ata filluan të hulumtojmë opsione për ad;optim. Një surprizë po i priste ata në javën që u bënë prindër birësues.

“Sapo morëm Iicencën si prindër për të ad;optuar fëmijë, morëm thirrjen për të takuar Hunter. Ai ishte një javësh “,

Mandi. “ Ne e morëm atë në shtëpi dhe pas 16 muajve provë u ulëm në sallën e gjyqit duke pritur që gjyqtari të lexonte dekretin e ado;ptimit.”

Ata u lehtësuan nga an;kthi i tyre, kur në fund të procesit gjyqësor, gjyqtari e shpalli si fe;mijën e tyre dhe ai bërtiti: “babi” dhe filloi të duartrsë dhe të gjithë filluan të q;anin. Ishte kaq em;ocionuese.

“Ne kemi mësuar se familja nuk ka të bëjë me ADN-në, familje është kush të fal da;shurinë! “tha Mandi.