/FËMlJA shqiptar mbyIIi sytë dje në Itali/ Zyrtari i lartë italian nuk i mban dot Iotët: Pse o zot ishte fëmijë shembull, pse

FËMlJA shqiptar mbyIIi sytë dje në Itali/ Zyrtari i lartë italian nuk i mban dot Iotët: Pse o zot ishte fëmijë shembull, pse

Lajmi për vd ekjen e Kristian dje në mëngjes u përhap me shpejtësi në të gjithë vendin.

Familja Kazazi është me origjinë nga Shqipëria, por ka jetuar në Itali për më shumë se njëzet vjet në Petritoli.

Kristiani ishte në zemrën e të gjithëve për buzëqeshjen dhe shkëlqimin e tij, me rezultate të mira në shkollë dhe i respektuar nga të tjerët.

Shumë afër të tij Brunilda, motrës Klarisa, babait të tij Toni si dhe miqve në fshati, Kristani ishte gjithashtu anëtar i këshillit të fëmijëve e krijuar së fundmi.

“Një tr gjedi e tm errshme. Nuk ka fjalë për të komentuar vde kjen e një fëmije që i gjithë komuniteti e njeh dhe e do”- thotë Luca Pezzani, kryetari i Petritoli,

i cili pasi u paralajmërua për atë që kishte ndodhur mëngjesin e djeshëm menjëherë shkoi në mo rg për të qenë afër nënës së Kristianit.

“Një fëmijë që është gjithmonë i qeshur, i gëzuar dhe i shoqërueshëm – thotë kryetari i bashkisë – që pasqyron karakterin e familjes Kazazi.

Një familje e adhurueshme ndaj së cilës komuniteti ju bën të ndjeni gjithë afërsinë në këtë moment të një dhi mbje kaq të madhe dhe të pashpjegueshme”- shton ai.