“Femrat shqiptare jane kur.va”! Deklarata e uIët që i “h.engri koken” Kelvi Kadilllit, femrat e Top Channel i marrin ‘hakun’

  0
  323

  Pasi u shpreh se 90% e vajzave shqiptare janë kur.va moderatori Kelvi Kadilli ishte i ftuar së fundmi tek “Vizioni i Pasdies”, ku lajmëroi ndjekësit se nuk do të jetë më pjesë e “Pop Culture”. Gjinia femërore pa diskutim që u fye shumë nga kjo deklaratë, por qetësohuni vajza. Shikojeni pak Kelvin!

  Djali që vemendjen më të madhe e mori nga pyetja që ju bënte të ftuarve “A e bëni ç.için në dush”, ka rrëfyer se është rritur me prezencën e femrave në jetën e tij dhe prandaj e ka këtë kujdes të theksuar ndaj pamjes së jashtme dhe fizikut. Si mund të shprehesh ashtu për femrat, kur një femër të solli në jetë , ke një motër, një tjetër të dashur, një femër e ke kushurirë, një shoqe dhe shumë gjëra të tjera që femrat mbushin dhe plotësojnë në botë. Turp të vi që shprehesh ashtu! Duke qenë se unë që po e shkruaj këtë artikull jam femër, të përgjigjem “dhëmb për dhëmb”: KUR.VË JE VETË!

  Ti që nuk pranon bise.ksualitetin tënd për shkak se ke frikën e gjykimit dhe “persekutimit” nga shqipëtarët, ti që sillesh si vajzë, ti që heq vetullat si një vajzë dhe nxjerr dekoltenë sheshit sikur të kishte ndonjë gj.oks bombastik për të ekspozuar, për pak vëmendje mediatike, guxon dhe fyen një qenie të shenjtë dhe të brishtë siç është femra.

  Ndërmend na vjen teksti i këngës së Flori Mumajesit, “S’ma ke bo mu, ja ke bo vetes’, pasi kjo deklaratë i kushtoi shumë Kelvi Kadillit. Duke qenë se punon në një televizion ku drejtojnë femrat, pas deklaratës atij ju komunikua se nuk do të jetë më pjesë e emisionit “Pop Culture”.

  Sa keq!