Fenomen i rralle:Ndodhi çudia në oborrin e kishës në Kosovë, nga pema del ujë dhe diçka e bardhë

  0
  418

  Mediat serbe shkruajnë se diçka e çuditshme ka ndodhur në oborrin e një kishe serbe në rajonin e anamoravës në Kosovë.
  Kjo ka ndodhur në kshën Sv Apostolima Petru i Pavlu, shkruan Telegrafi serb ndërsa ka publikuar edhe foto e video

  Madje edhe prifti Milos Jukic e ka konfirmuar këtë ‘fenomen’.

  Sipa tij nga një pemë shelgje ka filluar të dalë uji, pastaj edhe një lloj i materialit të bardhë.Ja video: