/Fermeri që po habit botën, ngre traktorin në dy rrota (Video)

Fermeri që po habit botën, ngre traktorin në dy rrota (Video)

Një fermer i cili më vozitjen e tij të traktorit, ka fituar zemrat e mijëra personave nga e mbarë bota.

Gaggi Bansra 21-vjeç, kishte ushtruar shumë që të arrij ta vozit traktorit në dy rrota në arat e babait të tij në Punjab të Indisë, transmeton Telegrafi.

Tani, ai po shërben si inspirim për shumë të rinj që po mundohen të kopjojnë lëvizjet e tij dhe të vozisin mbi 100 metra vetëm me dy rrota.

“Është një vozitje interesante por njëkohësisht e rre.zikshme. Në një moment mund të rrokuIIiset traktori dhe t’ju zë poshtë”, ka deklaruar Gaggi i cili qysh si fëmijë ishte i apasinouar pas vozitjes së traktorit.

Për më shume mund të shikoni videon më poshtë: