Festa e be. qαrisë së Xhensilës, flet vαlltari që ishte i ftυar, kisha fr. ikë mos viηte Besi, shkoυα ta këηαqja por ajo…

Para dasmës së Besit dhe Xhensilës, vëmendje mori festa e beqarisë që mikeshat i kishin organizuar këngëtares.

Atmosfera në festën e beqarisë u nd/ez kur vajzave iu bashkua edhe balerini Orjan Lika.


Ky i fundit në një intervistë për “Jo vetëm modë”, ditën e sotme ka zbu/luar edhe çfarë ndodhi në fe/stën e beqarisë së Xhensilës.

Ndryshe sa ndodh në festat e tjera të beqarisë ku nusja harbohet duke shijuar ditën e fundit të të qenurit beqare,

Orjan Lika tregoi se Xhensila nuk kër/ceu shumë dhe sipas tij ajo nuk u kë/naq sa duhej.


“Xhensila shijoi pjesën e sur/prizës që iu bë, por për mendimin tim ajo nuk e shijoi kë/rcimin pasi ishte e shtangur ndaj meje, nuk jepte atë që duhej.

Unë kisha shkuar që ta kën/aqja. Ishte shumë e ngurtë, pavarësisht se në skenë është shumë sen/suale dhe kam shumë respekt për të”, u shpreh Orjan Lika.

“Ne që vijmë nga katuni jemi pak fanatikë dhe e mendova mos vjen Besi, na prish gjithë atmosferën. Por jo nuk ndodhi”, përfundoi ai duke qeshur.