/FIet juristja nga Tirana: Më kanë ofruar 10 mijë euro nata, por…

FIet juristja nga Tirana: Më kanë ofruar 10 mijë euro nata, por…

Rreth dy vite më parë ajo u përfshi në një thashetheme rozë, pasi mediat sociale publikuan mesazhet ku ajo

shkruante se donte “1000 euro për një natë”. Por kjo sipas Redona Koçit ka qenë gënjeshtër, pasi ajo ka mohuar t’i ketë shkëmbyer ato mesazhe.

Pas më shumë se dy vitesh juristja se/ksi e Tiranës e cila punon edhe si modele, në një intervistë për GSH ka treguar:

E kam sqaruar në një psotim. Adresa nuk ka qenë e imja personale, ndaj sigurisht edhe bisedimi nuk ka qenë i vërtetë”.

Ajo më pas ka treguar se si ndihet me epitetin “juristja seksi” dhe pse ka zgjedhur këtë profesion. Në disa prej përgjigjeve të saj, ndër të tjera modelja simpatike thotë:

Kam zgjedhur të studioj juridik sepse nuk i pranoj padrejtësitë dhe dua t’i luftoj ato.

Profesionin e juristes nuk e ushtroj, pasi jam juriste në teori por modele në praktikë.

Unë kam dikë në jetën time dhe përveçse nuk është xheloz për postimet e mija, është inkurajuesi im i parë dhe më i madh në ndjekjen e pasionit tim.

Më kanë ofruar lekë, por në relacion me punën e modelingut që ushtroj.

Shifra më interesante ka qenë për një reklamë për të cilën më ofruan 10.000 €.

Por, për arsye të tjera, ndryshe nga ato ekonomike, nuk pranova të isha pjesë e saj.”