/FiImohet çifti duke bërë marrëdhënie in time në natyrë…

FiImohet çifti duke bërë marrëdhënie in time në natyrë…

Një çift është kapur nga aparati fotografik duke kryer marrëdhënie in.time në një park në Londër.

Një person i cili kishte dalë për të vrapuar ka kapur skenën e çuditshme.

“Në orën 2 pasdite, gjatë vrapimit tim pasdite, persona që bënin s*ks”, ishte komenti i bërë nga personi që shkrepi foton. 

Duket se as ko ronav irusi dhe as njerëzit përreth nuk i kanë ndalur dëshirat e zjarrta të këtij çifti.