/FiImoi tr adhëtinë e burrit, zbuIon SEKRETlN e errët

FiImoi tr adhëtinë e burrit, zbuIon SEKRETlN e errët

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Turqi. Një grua ka dyshuar se bashkëshorti e tradhëtonte, pasi rrëfimit që ka bërë fëmija e çiftit.

Ky i fundit i ka thënë nënës se kur ajo largohet një grua vjen në shtëpi.

Në këtë mënyrë gruaja me iniciale ‘B.E.’, instaloi një kamera për të filmuar gjithçka.

Mirëpo, pas xhirimeve ndodhi çudia. Ajo kuptoi se ‘femra’ në fjalë ishte bashkëshorti i saj i grimuar dhe i veshur si i tillë.


Menjëherë ‘B.E.’ ju drejtua Kryeprokurorisë Publike të Anadollit, duke treguar të gjithë ngjarjen.

Ndërsa bashkëshorti pranoi gjithçka, duke theksuar se ai i kishte bërë këto veprime që në vitin 2017 kur jetonte në Amsterdam, për arsye biznesi.