/Fitoi lotarinë/ I riu i nxjerr ĺNATĺN shefit duke e rra hur dhe… (FOTO)

Fitoi lotarinë/ I riu i nxjerr ĺNATĺN shefit duke e rra hur dhe… (FOTO)

Ky është momenti kur një punonjës ka dhu nuar e më pas uri nuar mbi shefin e tij pasi mori lajmin e mirë për fitimin e lotarisë

Punonjësi pa në kompjuterin e punës së kishte fituar një lotari me një shifër të majme.

Menjëherë pasi merr lajmin e gëzuar, i riu “rrëm ben” diçka nga çanta dhe vrapon me shpejtësi drejt zyrës së shefit.

Sapo mbërrin atje ai i hedh shefit spray-t ver bues në fytyrë, e më pas hipën sipër tavolinës së punës dhe uri non mbi të.

Është e paqartë se ku ka ndodhur kjo skenë, por video e këtij momenti është bërë virale në rrjet dhe ka marrë miliona shikime.