syntax error, unexpected '<', expecting end of file

FJETl me 60 persοna, SHlKONl çfarë bën ushtαri gruαs kur kthehet në shtëpi nga Afganistani…

Padyshim që dashuria është ndjenja më e bukur në botë dhe janë me fat ata që arrijnë ta provojnë këtë ndjenjë, të dashurojnë fort edhe aty ku ajo dhe’mb.

Mirëpo kur dashuria shkon deri në tra’dhti, pabesi dhe gë’njeshtra, kthehet në tm’err të vërtetë.

Historia e mëposhtme emoc’ionuese, por edhe dramatike do t’ju shokojë, shkruan Buzzfeed.

Dy të rinj u prezantuan nga një mik i tyre i përbashkët dhe që në takimin e parë që të dy e ndjenë shkëndijën e dashurisë.

Kaluan muaj të pandashëm me njëri-tjetrin, sa vendosën të martohen dhe ta kalojnë jetën bashkë përgjithmonë.

SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *