Flamur Noka hap protestën e opozitës: Rama ik, nuk e përballon dot! Je i rrethuar (ZBULON ‘asin nën mëngë’)

    0
    298

    Ish-deputeti i PD Flamur Noka, ka hapur protestën e opozitës duke marrë fjalën i pari. Noka ka bërë thirrje që turma ta ndjekë duke zbuluar kështu ‘asin nën mëngë’ të opozitës. Protestuesit nuk do nguliten para Kryeministrisë por do marshojnë në gjithë Tiranën.

    ‘Kjo është protesta më e madhe që ka njohur historia, shenjë e revoItës popullore. Rama ik se nuk përballon dot revoItën e popullit, Rama ik.

    Ne sot po bëjmë një muaj nga dita kur ju qytetarët e Shqipërisë vendosët të shkruanit historinë tuaj, është dita kur ky kryeba.ndit mori një mesazh dhe mesazhi cdo ditë e më shumë kumbon Rama ik, se ti nuk mundesh të rrish më në atë karrige, ti mund të ikësh kudo por je i rrethuar kudo të shkosh, nga përbuzja e qytetarëve që i ke shkeI. Rama ik, Rama ik. Kjo protestë do jetë marshim, na ndiqni. Ne do tregojmë se përfaqësojmë vlerat tuaja. Rama ik. Na ndiqni, në këtë marshim proteste, revoIte ndaj ba.ndës dhe korr.upsionit ndaj kr.yebanditit Rama Ik. populli ka fol, Rama ik, nuk përfaqëson dot më shqiptarët. Na ndiqni, vëllezër, na ndiqni. E morët vesh apo jo? Marshim proteste’, tha Noka në fjalën e tij.