/FLET 23 VJEÇARJA: “KAPA BURRlN DHE MOTRËN DUKE E BËRË NË SHTËPlNË TlME” (VIDEO)

FLET 23 VJEÇARJA: “KAPA BURRlN DHE MOTRËN DUKE E BËRË NË SHTËPlNË TlME” (VIDEO)

Unë jam 23 vjeçe e im shoq është 26 dhe kemi dy djem binjakë 4-vjeçar.

Motra ime është 30 vjeçe. Ajo dhe bashkëshorti i saj i kan punët shumë keq dhe unë u kam qëndruar gjithmonë pranë për t’i ndihmuar sado pak.

Edhe im shoq e ka bërë këtë gjë…por duket se ka bërë shumë më shumë.

Një ditë pasi dola nga shtëpi, kisha harruar telefonin dhe pas një ore u ktheva për ta marrë.

Pasi hyra në shtëpi gjeta burrin dhe motrën duke bërë mardhenje.

U shokova dhe s’dija çfarë të bëja, dhe bëra ptmerrin Mora…..