Lajme

Flet 34 vj eçarja që ka fjetur me shumë burra: Ja kush janë më dobët në kręvat të pasurĺt apo të varfërĺt

Thonë se paratë nuk mund ta blejnë dashurinë. E këtë më së miri e dëshmon Jana Hocking.

Gruaja 34-vj eçare thotë se burrat e pasur janë “të dobët”.

Përgjatë një shkrimi, autorja pranoi se kishte dalë në takim me “burra me stabilitet financar”,duke iu referuar një rasti konkret:

me një burrë “që kishte shtëpi të mrekullueshme” dhe “një Range Rover të bukur”. 


Për ku nd ër të gjitha të mirave që ia kishte ofruar, pas përvojash të shumta me burrat e pasur, ajo vendosi,sipas saj, të hiqte dorë nga “jeta e rehatshme”.

Pë rk undër se nuk ka stabilitet financiar, Hocking shprehet se “është e lumtur për vendimin që ka marrë”.

Sipas saj më të mirë në krevat janë burrat e varfër.