/Flet nëna me Iot në sy, ia dhash vajzën angIezëve dhe nuk e pashë kurrë më…

Flet nëna me Iot në sy, ia dhash vajzën angIezëve dhe nuk e pashë kurrë më…

Ajo e dha të bijën për bi r ësim kur e vogla sapo mbushi 1 vj eçe e disa muaj.

Fëmija u mor nga një çift anglez në vitin 1993, ndërsa në atë kohë, Besikoja nga Kuçova dhe i shoqi i saj, u kërkoi çiftit anglez që herë pas here tu dërgonin foto e video të vajzës.

Situata ishte normale deri në vitin 1997, kohë kur Besikoja dhe familja e saj humbën kontaktin me çiftin anglez dhe nuk dëgjuan më asnjë gjë për të bijën.

Mes lotësh, duke kujtuar skamjen, vu aj tje n dhe dhi mb jen e asaj periudhe, çka e d ety roi në dhënien e fëmijës tek çifti i huaj, Besikoja tregon momentin kur u nda nga e bija, vetëm një vjeçe e disa muajshe.

E mbaja në krahë dhe momentin e fundit që e lëshova, më kapi në dorë, tha “Mama”.

Më kapi fort. Nuk ecte në këmbë se ishte ende e vogël. Kam 6 fëmijë bashkë me atë vajzë.

Kam të njëjtën shtëpi që kur ka ikur vajza.

Jetoj në të njëjtin vend në varfëri”, tha Besikoja në emisionin “Me zemër të hapur”. shi ko vi deon me po sht KE TU