/Flet nusja shqiptare: “U martova me SERBlN dhe jam shumë e Iumtur mos paragjykoni” (Video)

Flet nusja shqiptare: “U martova me SERBlN dhe jam shumë e Iumtur mos paragjykoni” (Video)

Dashuria e vertete nuk njeh moshe dhe ndalesa ndaj te dashurosh nuk ka te bej me kombesite dhe shtetet.

A jane te lumtura vazjat Kosovare qe martohen me serbet.

Ne fakt ka shume fjale per martesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese. Shi ko vid eon me po shte

Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë.

Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te martohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeton.