/FOTO/ Anglezët ‘çmenden’ para pashkëve, femra seksi te dehura që bëjnë skena dhe meshkujt ‘tapë’

FOTO/ Anglezët ‘çmenden’ para pashkëve, femra seksi te dehura që bëjnë skena dhe meshkujt ‘tapë’

Me mijëra britanikë kanë përfituar nga ditët pushimit për pashkët duke dalë që të festojnë ende pa ardhur fundjava.

Në Birmingham, Manchester dhe Newcastle, nuk kanë qenë të paktë të rinjtë që kanë dalë për të festuar, një natë më parë, me miqtë e tyre në prag të Premtes së Mirë.

E temperatura e ulëta nuk i kanë penguar që të dalin për të festuar deri në orët e para të mëngjesit.

E siç ndodh normalisht nëse teprohet me alkool apo substanca të tjera të ndaluar do të ketë raste jo edhe aq të këndshme.

Festa për britanikët sapo ka nisur, pasi të hënën është edhe festa e Pashkëve.