syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Foto/ Antonela heq dorë nga Mevlani, rrëfen diçka në Iidhje me të dhe Ledjanën

Ledjana dhe Mevlani do të jenë çifti i parë në “Për’puthen”. Kështu ka deklaruar konkurrentja e këtij emisioni të dashurisë, Antonela.

Konkurrentja e cila shprehu haptazi pëlqimin për Mevlanin, duket se të njëjtin ia ka lënë konkurrentes Lediana.

Të dyja në shumë emisione u përp lasën për Mevlanin.

Në ndërkohë sot gjatë ditës një faqe në “Instagram”, ka hapur një lojë shpërblyese ku personi që e që llon emrin e çiftit të parë që do të dal nga “Për’puthen”, do të fitojë shpërblim.

Antonela nuk hezitoi që të komentonte dhe ta shkruante emrin e Ledianës dhe Mevlanit.