/FOTO/ Berisha fυtet “live” në TikTok, ndjekësit e “mirëρresin” me dhυrata

FOTO/ Berisha fυtet “live” në TikTok, ndjekësit e “mirëρresin” me dhυrata

Kreu i PD, Sali Berisha disa ditë më parë pas një mbledhje me strukturat e PD, tha se duhet të jenë më pranë qytetarëve dhe më aktivë në rrjetet sociale.

E kështu Berisha ka filluar të jetë aktiv në çdo rrjet sociale, ku madje pak javë më parë hapi edhe Tik Tok, për të qënë pranë të gjitha moshave.

Platforma e TikTok, funksionon në atë mënyrë  që kur hyn “live”, njerëzit mund të të bëjnë “dhurata”, të cilat shfaqen në ekran.

Berisha ka hyrë “live” në Tik Tok dhe ndekësit e “kanë” nderuar me dhurata, dhe kreu i PD shihet me kapele, foto që shumë shpejt kanë bërë xhiron e rrjetit.