/FOTO/ Hαbiten qytetarët, çίfti shkon të vοtojë në Kavajë… por në një mënyrë të çυditshme

FOTO/ Hαbiten qytetarët, çίfti shkon të vοtojë në Kavajë… por në një mënyrë të çυditshme

Mund të duket e pabesueshme, por është e vërtetë.

Një nuse në Kavajë ka shkuar në qendrë e votimit përpara dasmës.

E veshur si nuse, vajza e re ka hedhur votën në kutinë e votimit dhe nuk ka nguruar të bëjë disa foto si kujtim në këtë të shënuar jo vetëm për të, por për të gjithë shqiptarët.

Kujtojmë që procesi i votimit në Shqipëri ka tashmë katër orë e gjysmë që ka filluar dhe deri tani janë paraqitur vetëm problematika të vogla.