/Foto kur Edi Rama ishte 24 vjeç. A e mbani mend gruan e parë të kryeministrit? Ja si duket sot ajo

Foto kur Edi Rama ishte 24 vjeç. A e mbani mend gruan e parë të kryeministrit? Ja si duket sot ajo

Në rininë e tij, Edi Rama ka qenë i martuar me një prej vajzave më të bukura shqiptare dhe një aktore shumë tërheqëse.
Po flasim për Matilda Makoçin, me të cilin kryeministri aktual i vendit ka edhe një djalë.

Por kohë më parë u zbulua në media një foto e rrallë e kryeministrit Edi Rama me gruan e tij të parë, aktoren e njohur Matilda Makoçi.

Foto e cila ende sot qarkullon si virale, për shkak të interesit lidhur me jetën private të kryeministrit shqiptar.

Matilda duket rrëzëllitëse, kurse flitet se në foto kryeministri Rama ka qenë 24 vjeç.