Foto/ Menjëherë pas largimit të Kejvinës nga ‘Xingu’, radhë e madhe e vajzave për të zënë vendin e punës

0
408

Në emisionin e fundit Ermal Mamaqi deklaroi publikisht largimin e Kejvinës nga stafi, pasi asaj i kishin ardhur oferta të shumta për punë në Itali.

Menjëherë moderator bëri njoftimin për vendin e ri të punës për çdo vajzë që mendon se është e aftë.

Dita e sotme është dita kur bëhen audicionet e vajzave dhe duket se interesimi ka qenë shumë i lartë, numërohen rreth 300 vajza të pranishme, të cilat Ermali nuk ka hezituar t’i tregojë me anë të një videoje në rrjete sociale./L.Mtej.al