/Foto që po bëjnë xhiron e rrjetit, kuksjani shkon në maturë me të ëmën

Foto që po bëjnë xhiron e rrjetit, kuksjani shkon në maturë me të ëmën

Një maturant nga Kukësi ka marr së fundmi vëmendjen e të gjitha mediave, pasi ndryshe nga bashkëmoshatarët e tij ka vendosur që në mbrëmjen e maturës të shkojë i shoqëruar nga nëna e tij.

Fotografit ku shihet teksa hynë në tapetin e kuq me të ëmën janë komentuar dhe janë shpërndarë shumë në rrjete sociale dhe djaloshi është konsideruar si më i veçanti i Maturës 2019.

Ai shihet gjithashtu teksa e puth nënën, një veprim ky që është pëlqyer shumë nga njerëzit dhe e kanë komplimentuar djalin për zgjedhjen e tij.