/Foto speciale! Rita Ora duke ecur mes baltës në një rrugë të Ferizajt në Kosovë

Foto speciale! Rita Ora duke ecur mes baltës në një rrugë të Ferizajt në Kosovë

Rita Ora ndodhet në një vizitë në Kosovë. Këngëtarja me famë botërore do të jetë për tre ditë në vendilindjen e saj për një mision bamirësie, në bashkëpunim me UNICEF.

Ajo është takuar me familje të varfëra dhe nuk e ka kursyer veten duke ecur edhe nëpër rrugë të baltosura të qytetit të Ferizajt.

Këto foto i ka shërndarë në rrjetet sociale Vera Ora, nëna e këngëtares.