Fotoja e Melania Trump dhe Obamas që po behet virale ne rrjetet sociale

    0
    346

    Melania Trump ishte e pranishme në funeralin e Barbara Bush. Ajo ishte ulur pranë ish-presidentit Obama dhe ajo që i ka çuditur të gjithë ishte se Melania u shfaq e buzëqeshur, në bisedën me të.

    Fotot ku ajo duket e lumtur kanë bërë xhiron e rrjetit, pasi prej shumë kohësh Zonja e Parë nuk është parë e buzëqeshur në publik.

    Meme të shumta po qarkullojnë me këtë foto, në shumë prej të cilave shkruhet se Melania është më e lumtur në një funeral përkrah Obama-s, sesa ditën e parë si Zonjë e Parë përkrah Donald Trump.