Fotoja qe po cmend rrjetin,cfare nuk shkon ne kete foto?

  0
  357

  Iluzionet optike shpesh luajnë me mendjen tuaj dhe ju bëjnë të shikoni diçka që në të vërtetë nuk është atje.

  Kjo foto e shpërndarë në Imgur, platforma për shpërndarjen e imazheve nga EronHope është bërë virale dhe ka shkaktuar dyshime në internet.

  Fotografia përmban një çift duke përqafuar njëri-tjetrin në plazh, gruaja shihet se ka lidhur fort krahët rreth partnerit të saj.

  Fotoja duket shumë e ëmbël në shikim të parë, por nëse e shikoni me vëmendje do të vini re se është më konfuze seç duket.

  I dalloni dot qartë këmbët e çiftit? Nga vijnë dhe të kujt janë?