/FOTOT e bυkra te vαjzes se Alban Dudushit qe e rriti i vetem, pasi u ndα nga grυaja..!

FOTOT e bυkra te vαjzes se Alban Dudushit qe e rriti i vetem, pasi u ndα nga grυaja..!

Joelle, është vajza nga martesa e pare e moderatorit të njohur Alban Dudushit dhe siç shihet në foton e mësiperme ajo tashmë është bërë një zonjushë e vërtetë. 


Foton e ka publikuar në rrejetet sociale disa kohë më parë bashkëshortja e Albanit,

moderatorja Bieta Sula ndërsa shkruan përkrah saj “Alban Dudushi me 2 shoqet e veta më të ngushta”.


Bieta ndan shpesh herë foto të familjes dhe Joelle është gjithmonë pjesë e kartolinës.