/Fotot që do iu shkrijnë së qeshuri. Këta njerëz ”ngatërruan” veshjet dhe u bënë gazi botës

Fotot që do iu shkrijnë së qeshuri. Këta njerëz ”ngatërruan” veshjet dhe u bënë gazi botës

Disa foto po qarkullojnë rrjetin dhe po shkaktojnë të qeshura pa fund për këdo që i sheh.
Vipa apo njerëz të zakonshëm të cilët vishen në mënyrë të cuditshme që i ngjajnë një kafshe fruti apo kartoni vizatimor.
Shikojini dhe qeshni