Fotot që s’duhet t’i humbisni, si moda kineze po ndryshon botën

0
423

Dizajnerët kinezë duket se janë shumë vite para, në krahasim me atë të pjesës tjetër të botës.

Mendja e tyre ka shkuar aq larg, sa kanë sjellë disa nga veshjet me të çuditshme që keni parë.

Duhet t’i shihni dy herë, pasi nuk jemi dhe aq të sigurt nëse do “e kapni thelbin” me herën e parë.

Për të kuptuar atë për të cilën ju flasim, shikoni fotogalerinë e mëposhtme.