Fqinjët dëgjojnë lëvizje dhe zhurma poshtë shtëpisë së braktisur. Pasi afrohen, telefonojnë për ndihmë por surprizohen nga zbulimi që bëjnë

  0
  412

  Shoqëria Humane e Miçiganit mori një telefonatë nga një banor vendas në Northwest Detroit një ditë të ftohtë dhjetori 2017, duke raportuar një rast të qenushave te humbur në një shtëpi të braktisur.
  Banori nuk mund ti ndihmonte qenushat ndërsa rrinin te fshehur ne bodrumin e shtëpisë, prandaj ishte me mirë të thërriste ekspertët.
  Nena kishte hapur nje fole për ta bërë atë të sigurtë dhe të ngrohtë per ta. transmeton 10gjera.com.
  Kur erdhi skuadra e shërbimit ,gjetën dy qenusha që endeshin brenda shtëpisë, ndërsa pjesa tjetër qendronte e fshehut në folene e tyre.

  Shpëtuesit e dinin se duhej të vepronin shpejt pasi temperatura binte shpejt në orët e mbrëmjes.
  Por procesi i shpëtimit nuk ishte i lehtë për ekipin, pasi ata duhej të hiqnin betonin dhe mbeturinat për shumë orë perpara se të mund të arrinin më në fund tek këlyshët. Por me ne fund ja dolen per ti nxjerre ata nga aty.Doli se brenda fshiheshin 8 qenushë te tjere. transmeton 10 gjera.com.

  Të 10 qenushat dhe nëna e tyre, u moren në qendren e strehimit për trajtim dhe perkujdesje.
  “Sfida më e madhe e ketij shpetimi ishte struktura e shkatërruar e shtëpisë, ekipit tone iu desh të punonte për orë të tëra vetëm për të hequr mbeturinat për të fituar qasjen tek qenushat”, tha Chrisman për Caters News Agency.