/FRlKË nga ha kmarrja apo…? SaIi Berisha bën dekIaratën e fortë: VëIIain e poIicit që v’rau sapo e…

FRlKË nga ha kmarrja apo…? SaIi Berisha bën dekIaratën e fortë: VëIIain e poIicit që v’rau sapo e…

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë një deklaratë të fortë lidhur me fatin e familjes së efektivit të “Shqiponjave”,

Nevaldo Hadëraj, i cili që lloi për vd ekje 25-vjeçarin Klodian Rasha.

I ftuar në emisionin “Ilva Now”, Berisha u shpreh se strukturat shtetërore kanë larguar jashtë vendit vëllain e ef ektivit.

Sipas liderit historik të Partisë Demokratike, edhe i vëllai i të riut ishte pjesë e strukturave të Policisë së Shtetit dhe për këtë arsye është larguar nga vendi, për të shmangur edhe ndonjë konf likt të mundshëm mes familjarëve.

“Sa për dijeni u kujdesën edhe për vëllain e tij, që e kishte në komisariat në Gjirokastër dhe e nisën diku jashtë. Ky është akt te rrorist.

Vr asësi i vërtetë është Edi Rama. E kam mesazhin dhe është i vërtetë,”– theksoi Berisha.