Lajme

Fshati në Shqipëri, ku çdo burrë ka të drejtë të SHK0JË me të gjitha gratë dhe… Po ku ndodhet?

S hqipëria është vendi i çudirave. A e dini se në vendin tonë ekziston një fshat me tradita vërtetë të çuditshme, i cili njihet njihet si vendi i lirisë seksuale,

ku çdo burrë ka shkuar me të gjitha gratë e fshatit dhe çdo grua po ashtu, ka shkuar me të gjithë burrat e fshatit. 


Sipas legjendave urbane që qarkullojnë mbi këtë fshat, thuhet se, nëse femra është e virgjër,

ajo ngel përgjithnjë beqare, ndaj shpesh prindërit paguajnë burra të tjerë për t’u zhvirgjëruar vajzat, të cilat më pas i martojnë.

Po në cilën krahinë të vendit është ky fshat…?