/Fshehur në dhomën e motorit të anijes, sh.uhet ëndrra e 8 shqiptarëve për të hyrë në Irlandë

Fshehur në dhomën e motorit të anijes, sh.uhet ëndrra e 8 shqiptarëve për të hyrë në Irlandë

8 shqiptarëve iu është shuar ëndrra e tyre për të shkuar në Angli në momentet e fundit.

Ata ishin nisur për të kaluar iIegalisht por u kapën në gjysmë të rrugës dhe u kthyen mbrapsht.

Sipas mediave të huaja anija ishte nisur nga qyteti i Rouen në Francë destinacion Dogheda në Irlandë, por gjatë udhëtimit stafi ka vënë re emigrantët e fshehur në dhomën e motorit. Pasi janë njoftuar autoritetet, anija është kthyer në qytetin Cherbourg të Francës.

vijon…