Funksionet sekrete të celularit tuaj që nuk e keni ditur se ekzistojnë

  0
  313

  Gjithkush ka një celular në xhepin e tij, por pak njerëz dinë për mundësitë e fshehura në dispozicion duke shtypur disa kombinime kyçe.

  Disa prej këtyre kodeve punojnë me të gjithë telefonat, të tjerë vetëm me modele të caktuara, përcjell albeu.com.

  Ne kemi mbledhur kombinimet më interesante që do t’ju japin akses në funksionet e fshehura të telefonit tuaj.

  Ja cilat janë disa nga kodet më të dobishme dhe më interesante.

  Për android:

  #31# – Fsheh numrin për thirrjet dalëse

  *#06# – Tregon numrin IMEI të telefonit

  *#*#4636#*#* – Tregon sinjalin e Wi-Fi, baterinë, statistikat e përdorimit, etj

  *#*#7780#*#* – Kthim të telefonit në gjendje fillestare (fshin vetëm aplikacionet)

  Për iPhone:

  #31# – Fsheh numrin për thirrjet dalëse

  *#06# – Tregon numrin IMEI të telefonit

  *#30# – Fik dhe ndez identifikimin e numrit

  *33*# – Bllokon thirrjet dalëse. Për të bllokuar funksionin shtyp #33*pin#

  *3370# Ndez EFR, përmirëson kualiteti ne komunikimit dhe zgjat baterinë. Për ta çaktivizuar shtyp #3370#. /albeu.com/