Uncategorized

“Fut ore reklαma”/ Tαllen kεq! Gazetarët qeshin me lοt me deklarαtën e Lulzίm Bαshës

Humbja e zgjedhjeve për herë të tretë nga Partia Demokratike nuk është pritur mirë në opinionin publik.

Përtes kësaj, humbja e disatë për Lulzim Bashë, i cili refuzon të lëshojë kolltukun e tij në drejtimin e partisë, ka bërë që në rrjet të pl asin gallatat.

Edhe në emisionin e Ylli Rakipit, gazetarët Arjan Curri dhe Artur Zheji nuk e kanë mbajtur do të qeshurën

ndërsa komentonin deklaratën e Bashës, se tani fillon l ufta.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnewsbomb.al%2Fvideos%2F493580951824795%2F&show_text=0&width=560

https://m.facebook.com/newsbomb.al/videos/493580951824795/