Futet të shohë një ndeshje të vjetër të Wrestling, shqiptari s’u beson syve nga ajo që sheh

    0
    446

    Ndeshjet e WWE janë gjithmonë interesante për t’u ndjekur. Një ndjekës i faqes sonë ishte duke parë në “Youtube” video të vjetra të përballjeve gjigante dhe rastësisht ka parë diçka mjaft interesante.Në një ndeshje të zhvilluar në Irak në vitin, ku merrnin pjesë rey Misterio, John Cena, Batista… etj, kamera ka fokusuar edhe një ushtar shqiptar i cili ishte duke shijuar spektaklin e dhuruar në ring.Një ndeshje interesante e vitit 2008 të cilën ushtari shqiptar e ka shijuar nga afër. Si ka mundur të na ketë shpëtuar pa e parë deri më sot ky episod?
    Shikoni videon me poshte