/Gαfα e dytë e Xhelal Mziut: Nuk ka dibrαn që të mos i bashkοhet Edi Ramës

Gαfα e dytë e Xhelal Mziut: Nuk ka dibrαn që të mos i bashkοhet Edi Ramës

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video të drejtuesit politik të PD në Dibër, Xhelal Mziu gjatë një takimi elektoral, ku bën edhe një gafë. 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=316&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fedirama.al%2Fvideos%2F1223161544810948%2F&show_text=false&width=560null

“Dhe nuk besoj se ka dibran të majtë apo të djathtë që të mos i bashkohet kësaj kauze, vetëm ai dibran që s’ka sy e veshë mund të mos e votojë Edi Ramën”, dëgjohet Xhelal Mziu në video.

“Jam dakord me ty Xhelal dhe shqiptarët bash ashtu do të bëjnë, prandaj rri pa merak e përqëndrohu fort tek hesapet e mëdha që ke hapur me drejtësinë”-shkruan Rama.