December 1, 2023
Lajme

Gαzetarja italiane hα.rron tavoΙίnën e xhamit/ I n.xjerr sh eshit të gjίtha

Constanza Calabrese, gazetare televizive italiane në TG5 njihet si një prezantuese shumë tërheqëse, përveç që është një person shumë inteligjent dhe dinamik. 

Por pakujdesia e saj bëri që të njihej në vende të ndryshme të botës, kjo nga video në YouTube.

Në video gazetarja shfaqet e ulur para një tavoline xhami, ku ajo ka hapur këmbët dhe ka treguar më shumë seç duhet.

Pamjet e fiksuara para pak muajsh vijojnë të bëjën xhiron e internetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *