Lajme

Gαzetarja rrέfen histοrinë me futbοllistin shkodran: Më kërkoi…

Gazetarja e sportit, Sidorela Gjoni rrë/feu historinë e ng/acmimit nga një futbollist shkodran, identitetin e të cilit nuk e zbuloi.

Gjatë një interviste, ajo u shpreh se një pjesë e moderatoreve sportive janë thjesht për “show”, ndërsa vlerësoi Vilma Mashën si më të mirën.

“Kush futbollist të ka ng/acmuar dhe e ke nx/jerrë jashtë loje?”- e pyeti moderatorja.

“Kur je gazetare sportive të shkruajnë, ti zgjedh kujt i përgjigjes e kujt jo.

Do e them origjinën, jo emrin se është gjynah. Është futbollist nga Shkodra, tani e kam mik.

E nxora jashtë loje për atë që donte ai”- u përgjigj ajo.