/G afa e madhe që bëri Rudina për TERMETlN,video po bën NAMlN: Isha te Kepi i Rodonit kur..

G afa e madhe që bëri Rudina për TERMETlN,video po bën NAMlN: Isha te Kepi i Rodonit kur..

Rudina Magjistari ndërsa ka rr.ëfyer momentet që kaloi kur ra të.rmet me të ftuarit që kishte në emision tha se zgjati 78 sekonda.

Kjo një g.afë e madhe pasi nëse të.rmeti do të zgjaste aq shumë pas.ojat do të kishin qenë të mëdha.

Gjatë emisionit, moderatorja Rudina Magjistari u shpreh:

“Më është dukur toka sikur pluskonte mbi ujë”, u shpreh ajo, ndërkohë që shtoi se ndodhej në Kepin e Rodonit në momentin që ra të.rmeti, një nga zonat që përjetoi go.ditjen më të f.ortë për shkak të afërsisë me ep.iqendrën.

“Mua më ndodhi që të isha disa kilometra larg Kepit të Rodonit. Isha jashtë dhe në përgjithësi kur je jashtë nuk e ndjen shumë të.rmetin, por këtë herë e kam ndjerë tokën si të ishte një dyshek uji dhe toka shkonte fiks sikur ishte mbi ujë.

Isha 1 ose 2 kilometra larg detit dhe kam ndjerë tokën të Iëkundej deri në Iëvizjen e fundit, derisa u sh.ua të.rmeti. Më është dukur toka sikur pIuskonte mbi ujë, këtë ndjesi pata, ishte shumë e fr.ikshme. Ndoshta ishte zonë ranore dhe për këtë arsye e kam ndjerë kështu”, tregoi moderatorja.

Video më poshtë: