G. rυαn shqiptare e fe jojηë 17 υ. jeçe: Ajo përΙot me fjaΙët, b.υrri më b. ëri diçkα që më υjen zοr ta them…

Emisoni “Historia ime” në Tv Klan solli ditPrekn e sotme historinë e dhi.m bshme të një nëne 50-vjeçare,

e cila është përballur me mjaft v.ua.jtje në jetën e saj dhe nuk ka pranuar të zbulojë identitetin. 

Është rritur jetime sepse e ëma i ka ndë rruar je të, kur ajo ka qenë mjaft e vogël dhe për të është kujdesur babai i saj.

Kur ishte 17 vjeç u fejua me mblesëri, por me kushtin që ai person të vinte dhëndër brenda sepse ajo nuk mund ta linte vetëm babain e saj.

Edhe pse e kishte kuptuar se ai nuk ishte i përshtatshëm për të, nuk mund të kundërshtonte dhe pranoi të martohet.

Pas ardhjes në jetë të fëmijës së tyre, bashkëshorti i br.aktis dhe largohet nga shtëpia.