G. rυja shqiptare: Pas 11 υίtesh m. αrtesë, b.υrri mbrëmë më kërkoi të b. ëja një gjë që dh. èmb shυmë

Gruaja shqiptare: Pas 11 vitesh martesë, burri mbrëmë më kërkoi të bëja një gjë që dhèmb shumë

“Mirëmbrëma të gjithëve! Pas 11 vitesh martese, burri më tha mbrëmë se dëshiron të ndahet me mua.

Thotë që nuk ka më asnjë ndjenjë dashurie dhe se nuk gjen asnjë motiv brenda zèmrës së tij për të vijuar jetën me mua.

E pranoj, që kemi pasur disa pro.bleme dhe ke.qkuptime gjatë këtyre viteve, por kemi qenë besnikë ndaj njëri-tjetrit.

E këtu në Londër të jesh besnik është diçka e madhe dhe unë gjithnjë e kam vlerësuar faktin