/Gafa e Lulzim Bashës, fut duart në pantaIIona duke folur para njerëzve në Durrës (video)

Gafa e Lulzim Bashës, fut duart në pantaIIona duke folur para njerëzve në Durrës (video)

Siç duket i lodhur nga fushata, kryetari i PD, Lulzim Basha është filmuar në një moment të sikletshëm në një nga takimet elektorale.

Teksa video është bërë virale në rrjet, Basha shihet duke futur duart në pantallona dhe rregullohet, ndërsa ishte duke folur.

Veprimin, kryedemokrati e bën në sy të qindra burrave, grave e vajzave që ishin të pranishme në miting.

Video Player