syntax error, unexpected '<', expecting end of file

GAZETARES SË SPORTlT I NGRlHET FUSTANl, “PA QËLLlM”

GAZETARES SË SPORTIT I NGRIHET FUSTANI, “PA QËLLlM”

Gjatë transmetimit të emisionit sportiv “Rabona” në kanalin “65 Sport” prezantuesja dhe gazetarja sportive Barbara Ovieni është bërë pa dashje protagoniste e një “incidenti”.

Tashmë është bërë viral në pak orë në Britaninë e Madhe.


Më poshtë pamjet e shpërndara nga qindra ndjekës.

https://youtu.be/ioQuoApKhZQ