/Gazetarët gjermanë shkojnë atje ku u va.rros Admir Murataj/ I vëllai i tij kë.rcënon se …

Gazetarët gjermanë shkojnë atje ku u va.rros Admir Murataj/ I vëllai i tij kë.rcënon se …

Grabltja që ndodhi në Rinas është raportuar edhe nga mediat ndërkombëtare. Madje gazeta gjermane ‘’ Bild’’ ka dërguar një grup gazetarësh për të raportuar nga Çeremi i Tropojës, ku dhe u va.rros njëri prej grabltësve Admir Murataj.

Murataj është cilësuar si ‘’truri’’ i grabltjes në Rinas. Për gazetën gjermane ka folur edhe vëllai i Admirit, Ceni.

Ai ka thënë se do të marrë ha.k ndaj miqve të vëllait të tij, që e h.odhën atë në rrugë.

Kujtojmë këtu se grabltja ndodhi me datë 9 prill dhe se fillimisht u tha se ishin vj.edhur 2 milionë euro, më pas do të ishin mediat ndërkombëtare ato që do të raportonin se ishin vj.edhur 10 milionë euro, derisa së fundmi po thuhet se shifra e eurove të vjedhura është 6.5 milionë euro.

Kurse Admir Murataj njihet ndryshe edhe si Admir Nikaj dhe është me origjinë nga Tropoja. Eshtë i martuar me një grua nga Berati e cila jeton me fëmijët në Prezë të Tiranës.

Kanë dy vajza, njëra prej të cilave e martuar, dhe një djalë. Murataj kishte 18 vite që jetonte në Greqi, dhe vinte shumë rrallë në Shqipëri, vetëm gjatë pushimeve.

Po ashtu u tha se në va.rrimin e tij morën rreth 60-70 veta.