syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Gazetari Artan Hoxha nxjerr ‘informacionin’ B0MBË që po Iemerit vendin

Gazetari i njohur investigativ Artan Hoxha ka dalw pak mw parw me njw deklaratw bombw lidhur me operacionin e Policisë dhe Prokurorisë së Elbasanit.

“Urdhër-arrestet janë lëshuar më datë 16 mars. Kjo ka qenë një seancë sekrete në Gjykatë.

Flet-arrestet kanë shkuar 10-15 minuta para mbylljes së seancës. Ato janë firmosur direkt sepse mesa duket gjykata mezi e kanë pritur.

Një person që duhet të arrestohej bashkë me bashkëshorten e tij, para se gjykata të jepte urdhër-arrestin, në orën 7 të mëngjesit, i ka hipur avionit në Rinas dhe është larguar drejt Turqisë. 

Kam dyshime se ata janë larguar qëllimisht atë ditë, për të mos u arrestuar. kjo është një nga dosjet më të mëdha që ekzistojnë në Shqipëri”, tha Hoxha.