/Gazetarja e njohur tregon anën e errët: Mos fluturoni kurrë me këtë kompani

Gazetarja e njohur tregon anën e errët: Mos fluturoni kurrë me këtë kompani

A love letter to Wizz Air!

Këshilla e ime: mos fluturoni kurrë me Wizz Air.
Wizz Air të trishton dhe të streson aeroporteve të botës.

Wizz Air ka stafin më indiferent, të papërgjegjshëm, të painformuar dhe aspak miqësor që mund të gjesh. Ngritje supesh dhe vonesa të IIahtarshme mu në vendin që e “prodhoi” këtë kompani në aeroportin e Budapestit.

Zero përgjigje për kompesim për uljen e çmimit të biletës së dytë që premë për në Podgoricë pasi humbëm fluturimin tone për shkak të vonesës prej 1 orë e 20 minuta të avionit nga Barcelona në Budapest me ketë linjë.

Për të marrë avionin e “bekuar” për në Podgoricë pritëm 5 orë!!! Vonesa të IIahtarshme kishte edhe për qindra e qindra pasagjerë të tjerë!

Wizz Air është kompania më e keqe në botë përfundimisht!/Nga Aurora Golemi