syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Gazetarja s’mban maskë, Rama e shtyn me dorë dhe i thotë..

Kryeministri Edi Rama pyeti një nga gazetarët e pranishëm jashtë shkollës “4 dëshmorët” në kryeqytet se pse nuk ishtë me maskë pranë tij. “Po ti pse s’mban maskë”,-i tha Rama dhe menjëherë ajo iu përgjigj.

“E kam harruar në makinë”-ia ktheu gazetarja Edona Haklaj. Rama e urdhëroi të shkonte dhe ta merrte në makinë. “Shko në makinë, ik merre”-tha Rama.

Ajo vijoi të mbante mikrofonin duke mos iu përgjigjur më kryeministrit.

Për më shumë ndiqni pamjet:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdosja.alb%2Fvideos%2F276479723867383%2F&show_text=0&width=560