/Generda thuhet që e ka të dashur Saimirin që në Gjermani/ Ja cfarë thotë ajo për Merin: Na la pa fjalë

Generda thuhet që e ka të dashur Saimirin që në Gjermani/ Ja cfarë thotë ajo për Merin: Na la pa fjalë

Spektaklit “Love Story” i ka ardhur fundi dhe dy vajzat finaliste janë Meri dhe Generda. Kjo e fundit në një intervistë për programin “Daily Love Story” është shprehur e lumtur që Saimiri ka arritur të shohë vlerat e saj, përveç bukurisë.

“Trëndafilin deri diku e prisja, sepse siç e thashë, e kam ndjerë vërtet Saimirin në takimin e fundit. Shpresoja dhe e prisja, nuk e di, ishin pak emocione të përziera. Jam shumë e lumtur, në radhë të parë, për vlerat e mia që edhe Saimirit i kanë arritur, sepse jo vetëm bukuria vlen. Kjo më bën akoma më të lumtur”, u shpreh Generda.

Generda ka theksuar se nuk shikon sjelljen e konkurrentes së saj Merit, por sjelljen e Saimirit.

“Unë nuk shoh vajzat si konkurrente, por shoh se si sillet Saimiri me vajzat. Meri është shumë vajzë e mirë dhe jam e lumtur që jam edhe me Merin në finale”