/Gërmoj një gropë në plazh dhe ajo që ndodh me 21 vjeçarin është e tm.errshme

Gërmoj një gropë në plazh dhe ajo që ndodh me 21 vjeçarin është e tm.errshme

Nuk dihet nëse është një shaka mes shokësh apo dëshira për të ndërtuar kështjellë, por ka shumë nga ata që pavarësisht moshës i duan lojërat në rërë kryesisht kur ndodhen në plazh me pushime.

Lojërat me kovë dhe lopatë për të vegjlit mendohet se janë të sigurta, por kur ka të bëjë me rërën dhe ujin e detit të rriturit duhet të bëjnë shumë kujdes.

Bëhet fjalë për 21 vjeçarin francez i cili ndodhej me pushime në plazhin Moliets, në departamentin e Landes në Francë.

Djali kishte vendosur të gërmonte një gropë të thellë dhe në moment hutimi vetë qëndronte brenda saj, por nuk kishte llogaritur se uji që qëndronte jashtë mund ta mbulonte dhe bllokonte përfundimisht aty.

Pasi ishte bllokuar deri në mes të trupit brenda gropës, djali nisi të kërkonte ndihmë, por edhe pas përpjekjeve nga rojat e shpëtimit nuk ishte e mundur që ai të lirohej nga gropa që i kishte hapur vetes.

Çdo përpjekje për të e vështirësonte daljen e të riut, pasi rëra e shtrëngonte rreth e përqark duke i shkaktuar edhe probleme me frymëmarrjen.

Në fund ka qenë një grup njerëzish të përbërë nga 20 të tillë të gjithë së bashku që i kanë ardhur në ndihmë 21 vjeçarit dhe bënë të mundur shpëtimin e tij.